HTML

Levelek Heninek

Itt arról olvashattok ahogy levelekben elmesélem legjobb barátnőmnek, Heninek, hogy mi történt velem aznap. Sajnos nem minden nap írok, de szerintem akit érdekli így is megérti majd!

Friss topikok

Címkék

Archívum

A táborról

2011.07.05. 18:24 nanaah

Kedves Heni!

Sajnálom, hogy a táborból nem tudtam írni, és felhívni se tudtalak. Az SMS-ekből se érthettél sokat, talán majd egy személyes találkozás alkalmával minden részletet elmesélek. Mivel úgytűnt, érdekelt hogyan szereztünk Monster-t, most elmondom, vagyis leírom.

Sajnos a táborban nem szabadott energiaitalt inni, de egy páran szerettek volna. A strandon találtak egy eldugott kis boltot, ahol nagyon olcsó volt a Monster. Lauráék szóltak nekünk, hogy kérünk-e. Hát persze! Ígyhát kb. 10-en elindultunk, táskákkal felszerelkezve. Minddenki levett egyet a polcról, így Petinek és Ádámnak csak egy jutott. megkérdezte az eladó, hogy kellene-e még. Peti gondolkodás nélkül rávágta: Igen, így tíz darab! Mikor mi végeztünk,és kinn pakoltuk a táskákba az italt, ők akkor létek ki a boltból, kezükbe egy karton Monster-el. Gyorsan elrakták azt is. A hotelban Lauráék pulcsiba csavarva hozták le nekünk. Bár utolsó nap Petinél és Ádámnál (ők egy szobában voltak) kettőt megtaláltak, nem buktunk le és ők is visszakapták, amit elvettek tőlük.

 Sajna egész héten rossz idő volt, nagyon fújt a szél. Nem sokat fürödtünk a Balcsiban.

Viszont van jó hírem is! Te is tudod,hogy Laura nem egy vezéregyéniség, nem hangos típus, de nagyon jó fej, vicces és szép. Összejött Ádámmal! Nagyon cukik együtt, de egy kicsit féltékeny voltam Lalára. Igaz, csak egy icipicit. Ők nagyon jól megvannak, és már engem sem érdekel Ádám.

Légy jó, és vigyázz magadra!!

Sok-sok puszit küld,és és szeretettel üdvözöl legjobb barátnőd:

Anna :)

2011.07.05

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekheninek.blog.hu/api/trackback/id/tr793042231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása