HTML

Levelek Heninek

Itt arról olvashattok ahogy levelekben elmesélem legjobb barátnőmnek, Heninek, hogy mi történt velem aznap. Sajnos nem minden nap írok, de szerintem akit érdekli így is megérti majd!

Friss topikok

Címkék

Archívum

Fel a fejjel!

2011.07.07. 17:05 nanaah

 Kedves Heni!

Először örültem, hogy a leveled ilyen gyorsan megérkezett, de a hírektől, amiket közöltél velem, gyorsan elmúlt ez a jó kedv. Ha bármiben tudok segíteni, szólj nyugodtan!

Most megpróbállak egy kicsit megvigasztalni a véleményemmel, mellyel olyan sokat untattalak korábban. Talán most jól jön.

Tehát:

Ha valaki hibát követ el, azért "szenvedni" fog, vagyis lesznek következményei a tettének. Ez ellen nem lehet tenni semmit, csak tanulni lehet belőle. Mivel nem direkt történt, nem tehetsz róla, nem láttad a végét, de mégis te voltál. Viszont bánkódni se érdemes rajta, inkább ki kell javítani, ha lehet. Nem szabad feladni!! Sose hidd azt hogy nem lehet javítani rajta, ha csak egy kicsit is. 

A szomorúság, rossz érzés helyén való, ha tudatosan követtük el, pedig tudtuk a végét. Az ilyen hibákat (pl.: hazugság), nehéz kijavítani, de meg kell próbálni, és vállalni kell a következményeket. Ha nem tesszük, újabb hibát követünk el.

Légy jó, légy mindig pozitív :), vigyázz magadra! Ha segítség szólj bátran!

Sok-sok szeretettel:

Anna :)

2011.07.07

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://levelekheninek.blog.hu/api/trackback/id/tr253047779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása